Ajuntament del Masnou

L'Ajuntament
Salutaciķ de l'alcalde

Pere Parés, alcalde del Masnou

Benvinguts i benvingudes a la pāgina web de l’Ajuntament del Masnou, concebuda amb vocaciķ d’esdevenir una prolongaciķ i un complement de la instituciķ que presideixo i que no és sinķ la casa de tots els masnovins i masnovines. Sķc conscient que l’Ajuntament és l’administraciķ més propera a la ciutadania; per aixō, la confianįa, l’esperit de servei, l’honestedat i l’exigčncia personal per poder donar resposta a les necessitats de la ciutadania conformen la base del compromís que he adquirit amb la nostra vila com a alcalde.

Podeu tenir la seguretat que, des del govern municipal que encapįalo, treballarem molt durament per retornar-vos la confianįa que heu dipositat en nosaltres i perquč sempre trobeu una administraciķ accessible, transparent, dialogant i efectiva. Tota l’organitzaciķ de l’Ajuntament respon a aquesta voluntat i, per tant, la nostra pāgina web també vol ser una eina per continuar millorant la relaciķ entre l’administraciķ i la ciutadania.

És per tot plegat que en aquest espai trobareu tota la informaciķ necessāria per gaudir dels serveis i les prestacions que l’Ajuntament posa al vostre abast. A més, els apartats dedicats a la nostra histōria i al nostre patrimoni artístic i arquitectōnic també us serviran per cončixer millor tots aquests aspectes que han configurat la nostra evoluciķ i donen forma a la nostra identitat. Entre tots i totes, des de la gestiķ perō també amb la vostra participaciķ, hem d’aconseguir tenir el consistori que volem, propi del nostre poble i coherent amb la nostra manera de viure.

Em sento molt orgullķs de pertānyer a una comunitat com el Masnou, i ara, com a alcalde, sķc plenament conscient de la responsabilitat que comporta. Perō m’encoratja la seguretat de saber que en aquest camí no estic sol, sinķ que som molts i moltes els que caminem plegats per ser protagonistes del nostre futur. Entre tots i totes fem i farem que el Masnou continuī sent un poble on valgui la pena arrelar.

Pere Parés i Rosés
Alcalde del Masnou

 
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Biblioteca Joan CorominesPagament de tributsPerfil del contractantOficina Local d'Habitatge
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaEl Masnou Actiu
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00