Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El meu avi va anar a Cuba, amb el CatalÓ
El meu avi, una de les havaneres mÚs populars dels nostres dies, estÓ inspirada en un fet d'armes ocorregut a la guerra de Cuba i per un vaixell comandat per un masnovÝ. el capitÓ Salvador Maristany i Sensat. La seva neta Sara Masˇ i Maristany, ens explicarÓ aquesta nit, les seves experiŔncies.

La periodista masnovina Sara Masˇ i Maristany, oferirÓ aquesta nit de dilluns una conferŔncia a les vuit del vespre a Ca n'Humet, parlant del seu avi: Salvador Maristany i la seva relaciˇ amb el mˇn de l'havanera.
L'acte coincideix amb l'exposiciˇ A Ritme 2x4 que es pot veure al punt de trobada de Ca n'Humet fins el proper 3 d'octubre.
Precisament, el Grup Borinquen, organitzadors d'aquests actes, van tornar a oferir-nos aquest dissabte passat, la Nit d'Havaneres i Rom que va congregar un nombr˛s p˙blic a la plaša d'Ocata seguint les havaneres clÓssiques dels grups Arrels de la Terra Ferma de Lleida, Duet la Taverna de Sant Feliu de Guixols i Els Cremats de Palafrugell. Els de casa, els Borinquen van interpretar cinc canšons noves que van entusiasmar a l'auditori.

Informaciˇ publicada el 27 de setembre de 2004
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00