Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Millora el transport p˙blic del Masnou

Aquest dimecres 23 de maig, representants del consistori han fet una inauguraciˇ simb˛lica del nou vehicle, fent el trajecte sencer de la lÝnia amb sortida i arribada a la parada de Prat de la Riba, davant el baixador d'Ocata. El recorregut s'ha fet en 35┤. Us convidem a veure

l'Ólbum d'imatges

del viatge.

L'alcalde, Eduard Gisbert, la tinenta d'alcalde de Cultura i Educaciˇ, Carme Giol, el tinent d'alcalde d'Urbanisme i Habitatge MÓxim FÓbregas, i els regidor de Mobilitat Enric Folch, i d'Administraciˇ P˙blica Ramon Pellicer, acompanyats de l'inspector en cap i el sergent de la Policia Local, han volgut conŔixer de primera ma les prestacions d'aquest nou vehicle. En el decurs del viatge, s'ha donat la circunstÓncia que al passat pel carrer Jaume 1r, a diferŔncia del vehicle gros, el nou bus de dimensions mÚs redu´des i per tant mÚs maniobrable, ha sortejat els vehicles aparcats a banda i banda, malgrat la dificultat del trÓnsitar per alguns carrer del Masnou.

Estrenem un nou bus El Masnou estrena un nou vehicle mÚs modern i c˛mode, que facilita la mobilitat pel recorregut urbÓ pel Masnou. ╔s lleugerament mÚs petit i maniobrable, i estÓ completament adaptat a les necessitats dels nostres dies, amb una rampa d'accÚs per a persones amb mobilitat redu´da. Hi ha tambÚ d'altres millores que us expliquem: l'ampliaciˇ d'horaris, la senyalitzaciˇ i la integraciˇ tarifÓria.
El nou bus s'incorpora a la flota per efectuar el servei d'autob˙s urbÓ de la vila que porta a terme l'empresa concessionÓria Transport Aragˇ.

Un altre dels canvis introdu´ts en aquesta lÝnia Ús l'ampliaciˇ d'una nova parada al carrer del Primer de Maig, per facilitar l'accÚs a l'└rea BÓsica de Salut a les persones que tenen problemes de mobilitat.

Amb aquestes mesures, l'Ajuntament del Masnou pretÚn oferir un millor servei i donar resposta a l'elevada demanda que tÚ aquesta lÝnia.

S'amplien els horaris
De dilluns a divendres, s'amplia l'horari de les darreres sortides dues hores. AixÝ, el servei funciona fins a les 23 h, i no fins a les 21 h com ara.
Els dissabtes, la variaciˇ tambÚ Ús considerable, amb un horari ininterromput des de les 9 fins a les 22 h.
Els diumenges i festius, fins al moment sense servei, ara funcionarÓ en horari de 10 a 15 h, del 24 de juny a l'11 de setembre. 

MÚs senyalitzaciˇ
Les parades del trajecte estrenaran nova senyalitzaciˇ adaptada a la nova imatge corporativa municipal. Hi trobareu tambÚ la informaciˇ del recorregut i dels nous horaris establerts.

Us recordem que, aquest any, s'han instalĚlat diverses vitrines informatives a diversos punts del Masnou que contenen tota la informaciˇ del servei urbÓ i de la resta de transports interurbans que passen pel nostre terme municipal. Les podeu trobar a:

  • Passeig de Prat de la Riba a tocar del baixador d'Ocata
  • A l'estaciˇ de RENFE del Masnou
  • A l'avinguda de Pau Casals – plaša de Ramˇn y Cajal


 
El transport urbÓ del Masnou, adherit a la integraciˇ tarifÓria

Amb la signatura del conveni d'adhesiˇ al sistema tarifari integrat, els autobusos urbans s'equiparan amb sistemes de validaciˇ compatibles. AixÝ, els ciutadans i ciutadanes del Masnou podran beneficiar-se de la integraciˇ tarifÓria amb la xarxa interurbana i els serveis de RENFE, metro, bus i tramvia de l'Órea metropolitana de Barcelona, a partir de l'1 de desembre.

Tots els autobusos que presten servei de transport p˙blic regular del Masnou passaran a estar integrats, i els usuaris i usuÓries de la nostra ciutat disposaran de tota una gamma de tÝtols de transport que els permetran utilitzar tot el sistema de transport p˙blic (autobusos urbans i interurbans, RENFE, metro, FGC i tramvia) pagant nomÚs una vegada. D'aquesta manera, tots els usuaris i usuÓries del transport p˙blic urbÓ del Masnou es podran beneficiar tant d'un preu mÚs econ˛mic com d'una major comoditat, grÓcies a un ˙nic tÝtol de transport.

Informaciˇ publicada el 22 de maig de 2007
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00