Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Agenda
Dimecres, 30 de gener de 2013  -  10 h
Dia Escolar de la No-Violčncia i la Pau (DENIP)
Alimentem la pau
L'alumnat de les escoles de Masnou participarā, durant el matí, en una trobada a la plaįa de l'antic mercat per alįar una escultura amb caixes plenes d'aliments que formaran la paraula PAU. Després, aquests aliments es lliuraran a Cáritas o a altres entitats per tal que canalitzin aquesta solidaritat.

L'alumnat de cada escola, de tots els nivells, des de primāria fins a cicles formatius, prepararā una capsa de cartrķ (una, dues o tres capses per classe, depenent de la mida de capsa) decorada amb tot allō que ilˇlustri la seva manera d'entendre la pau: imatges, pensaments, símbols, etc. Una de les parts exteriors de la caixa es pintarā amb un color vermell o blanc, fet que permetrā, després, un cop reunides les capses de totes les escoles, formar les lletres de la paraula PAU.
Cada caixa, una vegada ha estat decorada per la part externa, s'omplirā d'aliments, com ara  llenties, pasta, xocolata, llaunes..., que els nens i nenes hauran portat (en principi un aliment cadascú). El dia del DENIP, l'alumnat representant de cada escola anirā a la plaįa de l'antic mercat per alįar-hi, entre totes les escoles, una escultura que representi el sentiment de l'alumnat del Masnou vers la pau i que, al mateix temps, contingui la solidaritat vers els més desfavorits, tant necessāria en els nostres dies. Com l'any passat, els aliments recaptats seran lliurats amb l'ajut de l'Ajuntament a Cáritas o altres entitats per tal que canalitzin tota aquesta solidaritat.

Lloc: Altre (ho explico més avall)
Adreįa: Plaįa del Mercat Vell
Ho organitza: Poesia en Acciķ i Associaciķ UNESCO El Masnou
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de marQueda'toferta formativa CFPAMPerfil del contractant"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del MarqučsEspai Escčnic Ca n'Humet
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00