Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Agenda
Dimecres, 30 de gener de 2013  -  10 h
Dia Escolar de la No-ViolŔncia i la Pau (DENIP)
Alimentem la pau
L'alumnat de les escoles de Masnou participarÓ, durant el matÝ, en una trobada a la plaša de l'antic mercat per alšar una escultura amb caixes plenes d'aliments que formaran la paraula PAU. DesprÚs, aquests aliments es lliuraran a Cßritas o a altres entitats per tal que canalitzin aquesta solidaritat.

L'alumnat de cada escola, de tots els nivells, des de primÓria fins a cicles formatius, prepararÓ una capsa de cartrˇ (una, dues o tres capses per classe, depenent de la mida de capsa) decorada amb tot all˛ que ilĚlustri la seva manera d'entendre la pau: imatges, pensaments, sÝmbols, etc. Una de les parts exteriors de la caixa es pintarÓ amb un color vermell o blanc, fet que permetrÓ, desprÚs, un cop reunides les capses de totes les escoles, formar les lletres de la paraula PAU.
Cada caixa, una vegada ha estat decorada per la part externa, s'omplirÓ d'aliments, com ara  llenties, pasta, xocolata, llaunes..., que els nens i nenes hauran portat (en principi un aliment cadasc˙). El dia del DENIP, l'alumnat representant de cada escola anirÓ a la plaša de l'antic mercat per alšar-hi, entre totes les escoles, una escultura que representi el sentiment de l'alumnat del Masnou vers la pau i que, al mateix temps, contingui la solidaritat vers els mÚs desfavorits, tant necessÓria en els nostres dies. Com l'any passat, els aliments recaptats seran lliurats amb l'ajut de l'Ajuntament a Cßritas o altres entitats per tal que canalitzin tota aquesta solidaritat.

Lloc: Altre (ho explico mÚs avall)
Adreša: Plaša del Mercat Vell
Ho organitza: Poesia en Acciˇ i Associaciˇ UNESCO El Masnou
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegŘentsCentre d'Empreses Casa del MarquŔsOficina Local d'HabitatgePerfil del contractantoferta formativa CFPAMEspai EscŔnic Ca n'Humet
Anteriors SegŘentsEl Masnou. Terra de marBiblioteca Joan CorominesLa Deixalleria"El Masnou Viu"Queda't
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00