Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Regidoria d'Habitatge
Oficina Local d'Habitatge

L'Oficina Local d'Habitatge del Masnou és un servei públic gratuīt de l'Ajuntament del Masnou per gestionar temes d'habitatge, i informar i assessorar la ciutadania sobre aquestes qüestions.


I us dona un cop de mā pel que fa a:

Informaciķ i assessorament general sobre habitatge
(2)

Tota la informaciķ necessāria sobre temes relacionats amb l'habitatge: compra, lloguer, comunitat de propietaris...

Lloguer

Mediaciķ pública en el mercat de lloguer privat, mediaciķ entre propietaris i llogaters. Tramitaciķ i seguiment d'ajuts al lloguer.

Protecciķ oficial

Tota la informaciķ necessāria sobre les promocions públiques, l'habitatge protegit, el Registre únic de solˇlicitants i la tramitaciķ d'ajuts a l'habitatge públic.

Rehabilitaciķ i edificaciķ

Tramitaciķ d'ajuts, informaciķ sobre habitabilitat i tramitaciķ de cčdules, i assessorament sobre els deures de manteniment d'habitatges i edificis.

On és l'OLHM i com contactar-hi?

La primera atenciķ es fa a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana (OAC). Per a visita amb els tčcnics, cal demanar prčviament hora a l'OAC.
Adreįa:
Roger de Flor, 23
08320 El Masnou

Horari d'atenciķ al públic: matins de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h; dijous a la tarda, de 16 a 19 h. (A l'agost, l'OAC tanca a les tardes.)
Adreįa electrōnica: OLH

 
Anteriors SegüentsQueda'tLa DeixalleriaOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'Humet"El Masnou Viu"Perfil del contractantEl Masnou. Terra de maroferta formativa CFPAM
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00