Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Regidoria de Promociˇ Econ˛mica
Accions de formaciˇ

Des del Servei de Formaciˇ de la Unitat de Promociˇ Econ˛mica es dissenyen propostes de formaciˇ innovadores, adaptades a les necessitats formatives que reclamen els usuaris i usuÓries del servei i les empreses del municipi, amb l'objectiu de contribuir a la qualificaciˇ professional de les persones i empreses del sector.


Formaciˇ ocupacional

Cursos de capacitaciˇ professional per millorar les competŔncies personals. Sˇn cursos subvencionats pel Fons Social Europeu. A Catalunya, l'organisme responsable d'aquests cursos Ús el Departament d'Empresa i Ocupaciˇ de la Generalitat de Catalunya, que tÚ com a objectiu principal aplicar polÝtiques sobre l'ocupaciˇ, dins de la vessant p˙blica i seguint les directrius del Servei d'Ocupaciˇ de Catalunya (SOC).

El 2003, la Unitat de Promociˇ Econ˛mica va obtenir la certificaciˇ UNE-EN-ISO 9001:2008, la qual l'acredita com a centre de formaciˇ ocupacional.

Formaciˇ contÝnua

Adrešada a empreses, treballadors i persones en situaciˇ d'atur, per millorar els seus nivells de competitivitat, actualitzar els seus coneixements i facilitar-los l'accÚs al mercat laboral.


 
 
Anteriors SegŘentsEspai EscŔnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del MarquŔsPerfil del contractantOficina Local d'HabitatgeLa Deixalleria
Anteriors SegŘentsQueda'toferta formativa CFPAMBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"El Masnou. Terra de mar
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00