Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - AlcaldiaAlcaldiaPortada - Alcaldia - Regidoria de Promociˇ Econ˛micaRegidoria de Promociˇ Econ˛micaPortada - Alcaldia - Regidoria de Promociˇ Econ˛mica - Consolidaciˇ del teixit empresarialConsolidaciˇ del teixit empresarial
Regidoria de Promociˇ Econ˛mica
Consolidaciˇ del teixit empresarial

Logotip de la Centre d'Empreses Casa del MarquŔsL'Ajuntament del Masnou ha creat el Centre d'Empreses Casa del MarquŔs, un equipament municipal que persegueix promoure el desenvolupament econ˛mic local a travÚs del suport i el foment d'iniciatives empresarials, amb el consegŘent efecte positiu sobre la creaciˇ d'ocupaciˇ i la consolidaciˇ del teixit productiu del territori.

En el Servei de Creaciˇ i Consolidaciˇ d'Empreses es desenvolupen lÝnies d'actuaciˇ per aconseguir un teixit empresarial s˛lid, diversificat, amb capacitat de creixement i generador d'ocupaciˇ.

Assessorament per a la creaciˇ d'empreses:  Es dˇna informaciˇ i acompanyament a les persones emprenedores durant el procÚs d'estudi i creaciˇ de la seva empresa. MÚs informaciˇ.

Assessorament a empreses: Es dˇna informaciˇ i assistŔncia tŔcnica a les empreses en el seu procÚs de consolidaciˇ.

Allotjament d'empreses: Es lloguen espais de reuniˇ i formaciˇ, despatxos i llocs de coworking al Centre d'Empreses Casa del MarquŔs.

Prospecciˇ: S'obtÚ informaciˇ de les empreses per detectar-ne les necessitats i oferir-los suport.

Cooperaciˇ empresarial: S'impulsa la cooperaciˇ entre empreses del territori mitjanšant l'organitzaciˇ de trobades empresarials. Consulteu l'agenda del Centre d'Empreses Casa del MarquŔs.

Formaciˇ per a la creaciˇ i la consolidaciˇ d'empreses: Es programen cursos i seminaris per a persones emprenedores, per a establiments comercials i per a empreses en general. MÚs informaciˇ.

PÓgina web de consulta rÓpida sobre els trÓmits i la documentaciˇ necessÓria per iniciar una activitat econ˛mica al municipi:  www.masnouactivitats.cat

  Imatge inexistent  Logo Fons Europeu 

   socImatge inexistent

 
 
Anteriors SegŘentsEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"Perfil del contractantQueda'tCentre d'Empreses Casa del MarquŔs
Anteriors SegŘentsoferta formativa CFPAMEspai EscŔnic Ca n'HumetBiblioteca Joan CorominesLa DeixalleriaOficina Local d'Habitatge
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00